make your own website for free

Violetta Clery

Catering - Events

Offerte:                                             

Aantal aanwezigen: */- pers
Hierna volgt uw suggestie
Een aantal keuzes dienen te worden gemaakt

De prijs wordt steeds opgemaakt volgens de vraag en wensen van de klant

Buffettten

Koud buffet

- Tomaat garnaal met koriander,wasabi en gember
- Gemarineerde Langoustine met fijne kruiden
- Gerookte zalm gemarineerd met blonde Leffe
- Perziken met verse tonijnsla
- Krabcocktail
- Hespenrolletjes met asperges( verse asperges)
- Gebakken scampi’s met curry( brochette van 3 stuk)
- Gemarineerde zalm met tuinkruiden en rucola
- Gerookt forel
- Opgevulde eitjes
- Gerookt heilbot
- Haring filet met mascarpone en appel
- Gevulde tomaten met krab 

Koud Italiaans buffet

- Italiaanse scampi
- Gazpacho
- Carpaccio van Serrano ham, mozarella en truffel
- Salade van parmaham, mozarella en basilicum sirop
- Zalm tartaar met rucolaolie
- Gerookte eendenborst met zijn garnituur en vinaigrette met balsamico en appel
- Carpaccio van rund met truffelolie
- Vitello Tonato
- Tomaat mozarella  

Warm buffet

- Kabeljauw prei saus
- Varkenshaasje met mosterdsaus en confituur van Champagne
- Tongrolletjes in witte wijnsaus en garnalen
- Scampi van de chef
- Kalkoenfilet saus archiduc
- Varkenshaasje saus cognac
- Brochette van Lotte met dragonsaus en paprika
- Gevulde koekoek met champignons en champagnesaus
- Tongrolletjes saus crustacée
- Kabeljauw in room
- Kalkoenfilet met scampi in currysaus met carolus triple
- Stoofvlees met Carolus bier en brunoise van champignons
- Kabeljauw met spinazie en mousseline saus
- Kabeljauw met zoetzure saus
- Gegrilde tonijn met salsa van tomaten en koriander
- Varkenhaas met gekonfit ui
- Kalfs vlees met dragon en uiensaus
- Varkenshaasje met peperroomsaus
- Staarvis en garnalen kurrie
- Filet mignon met gember en applesien
- Gebakken kabeljauw met champignons, spek en knoflook
- Dorade met rode paprikasaus en rucola
- Kabeljauw met mousseline saus op een bedjes van fijne groenten
- Tongrolletjes met fijne groenten, Champagne saus
- Gevulde kalkoen filet, champignons ,spek, mosterdsaus met een confituur van Champagne  

Warm Italiaans buffet

- Penne met mascarpone en gerookte zalm
- Gevulde kalkoen met pesto en paddestoelen
- Parmezaam kabeljauw met tomaat
- Lasagne met zalm
- Fettuccini Carbonara
- Spaghetti bolognaise
- Gevulde pasta met ricotta
- Lasagne bolognaise
- Penne met kalkoen filet en saus van basilicum en brunoise van tomaat 

Soep

- Ajuinsoep
- Tomatensoep met balletjes
- Erwtensoep
- Kippensoep
- Kervelsoep
- Broccoli soep met spek
- Minestrone
- Boschampignons soep
- Pompoensoep
- Kreeft veloutée
- Agnes Sorel
- Paddenstoelen truffelsoep
- Tomatenvelouté met basilicum balletjes


- Waterkers en erwtjes velouté 

Kinderen

- Tomaten soep met balletjes
- Kaas kroketjes
- Scampi in room
- Salade met ham en meloen
- Coctail van kip
- Tomaten mozarella
- Gevulde pannekoeken met kaas en hesp
- Spaghetti bolognèse
- Lasagne
- Kipfilet met appelmoes
- Macaroni met kaas en hesp
- Kabeljauw en puree van broccoli
- Ballekjes in tomaten saus
- Vol au vent
- Scampi in currysaus en pasta
- Pasta met spek,spinazie en mascarpone
- Chipolata met appelmoes
- Balletjes met krieken 

Steeds geleverd met Garnituur bestaande uit:

Sauzen :
- Mayonnaise, cocktailsaus, tartaarsaus en currysaus

Salad bar :
- Twee kleuren sla, tomaten, wortelen met nootjes, komkommer met mascarpone en honing
Aardappelensalade met bieslook, taboulé , pastasla en vinaigrette


- Warme groenten
- Gratin
- Krieltjes aardappenlen


Assortiment : broodjes en boter inbegrepen 

Broodjes buffet:

- Assortiments Broodjes, driehoekjes, ciabatta , warps, sandwiches……..
- Kaas
- Hesp
- Kipcurry
- Americain
- Krabsla
- Garnalen
- Gerookte zalm
- Mozarella
- Brie met honing en rucola
- Tonijn
- ………..
- Met sla, tomaten, wortelen……